III. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi
3. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi 12-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Sosyal Bilimler Enstitüsü iş birliği ile Filyos Ecopark Tesislerinde gerçekleştirilecektir.
“Geçmişten Geleceğe Muhasebe ve Finans” temalı 3. Uluslararası Muhasebe ve Finans Kongresi yurt içi ve yurt dışından pek çok akademisyenin bildirili katılımları ile gerçekleşecektir. Kongre kapsamında düzenlenecek olan kapanış paneline Muhasebe ve Finans Tarihi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Oktay GÜVEMLİ başkanlık edecektir. Ayrıca Kongre’de sunulacak bildiriler Bülent Ecevit Üniversitesi, Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi tarafından hazırlanacak kongre özel sayısında yayınlanacaktır.
Kongre paydaşları arasında Sakarya Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi Türk Dünyası İşletme Fakültesi, Uluslararası Vizyon Üniversitesi, Türkiye Finans Derneği, Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi bulunmaktadır.
3. Uluslararası Muhasebe ve Finans Araştırmaları Kongresi dâhilinde bölgemizin tarihi ve turistik değerlerinden olan Amasra ve Safranbolu ilçelerini kapsayan sosyal geziler düzenlenerek bölgemiz tanıtılacaktır.
KONGRE WEB SİTESİ |

______________________________________________________________________________
22.04.2015
Erasmus+ Programı Giden Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı
Üniversitemiz Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından, 2015-2016 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği değerlendirme sonuçlarına göre yerleşmeye hak kazanan asil ve yedek öğrencilere yönelik olarak bilgilendirme toplantısı yapıldı. Tahir Karauğuz Konferans Salonunda 22 Nisan 2015 tarihinde gerçekleşen toplantıda, Erasmus+ Programı Koordinatörü Doç. Dr. Serdar Ulubeyli, Erasmus+ programında yerleşmeye hak kazanan asil ve yedek öğrencileri tebrik ederek, Erasmus+ programının öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmak açısından çok önemli bir deneyim sağlayacağını vurguladı. Ulubeyli sözlerini şöyle sürdürdü: “Erasmus ile yurtdışı eğitimine katılmak ya da bir kurumda staj yapmak yeni bağlantılar, yeni iş imkanları sağlarken olaylara bakış açınızı değiştirecek. İletişim yeteneğinizi arttıracak becerileri edinmenizi kolaylaştıracak. Mezuniyet sonrası yaşamınıza hazırlanmanızda Erasmus deneyiminiz size oldukça faydalı olacak. Erasmus+ Koordinatörlüğü olarak bu süreçte sizlerin sorularınızı cevaplamak için her zaman hazırız.”
Erasmus+ Programı Koordinatörlüğünden Uzman Bağdagül Gümüş Akyol programla gidecek olan öğrencilerin yapması gereken işlemler, gidecekleri ülkelere göre hibe oranları, gidecekleri ülkelerin akademik takvim, dersler, barınma olanakları, son başvuru tarihleri, istenen belgeler hakkında bilgi edinilmesinin önemini vurguladı. Öğrencilerin özellikle dikkat etmesi gereken noktaları anlatarak, onlardan gelen soruları cevaplandırdı. Oldukça verimli geçen bilgilendirme toplantısı öğrencilerle toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
